2019 évi fogási napló

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2019. évi fogási napló leadási határideje: 2020.február 28

 

Tisztelt Horgásztársak!

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2019. évi fogási napló leadási határideje: 2020.február 28.

Kérjük Önöket, hogy a fogási naplót az alábbiak szerint szíveskedjenek kitöltve leadni az egyesületnél vagy postázni tértivevénnyel. A postai tértivevényt szíveskedjenek megőrizni, engedély váltásához hozni. Az egyesületi postaládába bedobott fogási naplót nem fogadjuk el!!!!!!!!!!!!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a helytelenül kitöltött, de időben leadott fogási napló, illetve a helyesen kitöltött, de időn túl leadott fogási napló is büntetést von maga után a Halászati törvény értelmében.

 

Kitöltési útmutató

 

A fogási napló 6.oldalán található horgásznaptárban bekarikázott vagy beikszelt horgászattal eltöltött napok számát össze kell adni és az évben horgászattal eltöltött napok száma: ……………………………. beírni a 7.oldalon.

A nulla napot is szíveskedjenek beírni!!

Gyakori hiba, hogy karikázva nincs a naptárban, de a fogási összesítőnél még fogás is van. Erre kérem szíveskedjenek odafigyelni. Hiszen a horgászat megkezdése előtt a horgásznak a napot karikáznia vagy ikszelnie kell.

Éves fogásösszesítő táblázat 38. oldalon beírni a vízterület nevét, víztérkódját. Gyakori hiba, hogy csak az egyik kerül beírásra. A tömegnél az adatot 0,5 kg pontossággal kell meghatározni.

A 42. oldalon pedig az összesen rovatnál a 38. oldalon beírt halakat kell összesíteni fajtánként és csak a kilogrammot. A darabszám és a kilogramm nem adandó össze.

 

Köszönjük

 

 

                                                                                                                             ÉMHE

vissza