Tájékoztatás!

 

Újabb mérföldkőhöz érkezett el a horgásztársadalom a horgászregisztráció után.

Tájékoztatjuk tagjainkat, hogy 2021.évtől az egyesület vizeire érvényes területi jegyek nem kerülnek papíralapon kiadásra, hanem a horgásztájékoztatóban is megjelentek szerint a HORINFO rendszerében kerülnek berögzítésre. Az egyesületi tagok a horgászengedély meghosszabbításakor csak állami jegyet kapnak kézhez, a területi jegy a horgász nevéhez kerül rögzítésre az egyesületi tagság mellett.

A regisztrált horgász a rögzített felhasználó azonosítóval be tud lépni a https://horgaszjegy.hu felületre, ahol megtalálja a személyes profilját. A kezdő jelszó a horgász vezetékneve (nagy kezdőbetűvel) és szóköz nélkül a Horgász születési éve (pl.Kiss1958). A személyes profilba belépve fogja látni a váltott állami jegyet és a területi jegyet. Itt tudja az adott vízterületre vonatkozóan megnézni a horgászrendet is.

Egyesületünk a web (www.emhe.hu) és facebook oldalán közli a vízterületeit és a víztérkódokat is, valamint a horgászrendet és a kíméleti területeket is segítve a horgászokat.

Az egyesület hivatásos halőrei a HORINFO ellenőrzési programján keresztül fogják látni a horgászok által váltott állami jegyet és területi jegyet.

Azok a horgászok, akik napijegyes horgászatot folytatnak, ugyancsak a HORINFO rendszerében online tudnak napijegyet váltani a saját fiókba lépve, ez netbankos fizetési móddal lehetséges majd. Az egyesületi irodában továbbra is lehetséges napi és éves jegy (pld. Sajó és Hernád, általános napijegy) váltása, rögzítés a HORINFO rendszerben történik.

Az egyesületnél az idei évtől a bankkártyás fizetés is megoldott, SZÉP-kártyát nem fogadunk el!!

Ismételten felhívjuk tagjaink, horgászaink figyelmét a fogási napló helyes kitöltésére. Kérjük figyelmesen olvassák át az útmutatót, adják össze a horgászattal eltöltött napokat, illetve vízterületenként a fogásokat összesíteni szükséges (o,5 kg-ra kerekítés). Nem elég csak a víztérkód, vagy a vízterület neve, mindkettő szükséges. Azoknál a horgászoknál, ahol a fogási napló kitöltés nem megfelelő emeltáron váltható csak állami jegy.

A fogási napló leadási határideje: 2021. február 28.

vissza