Halőreink Jelentik

Halőreink Jelentik.

2022 I.negyedév


2022.01.01.-én K. Zoltán a Sajó-folyó, sajószentpéteri szakaszán érvényes állami horgászjegy és területi engedély nélkül horgászott 2 db horgászbottal. Halőreink a horgászatra alkalmas eszközöket lefoglalták és kezdeményezték szabálysértési eljárás megindítását!

 

2022.03.04.-én B. Ádám a Sajó-folyó, vadnai szakaszán érvényes állami horgászjegy tulajdonában, érvényes területi engedély nélkül horgászott 1 db horgászbottal! Halőreink a horgászatra alkalmas eszközöket lefoglalták és kezdeményezték szabálysértési eljárás megindítását!

 

2022.03.25.-én M. Tamara a Borsodsziráki-tavon érvényes állami horgászjegy és területi engedély nélkül horgászott 3 db horgászbottal! Halőreink a horgászatra alkalmas eszközöket lefoglalták és kezdeményezték szabálysértési eljárás megindítását!

 

2022.03.25.-én M. Rajmund a Borsodsziráki-tavon érvényes állami horgászjegy és területi engedély nélkül horgászott 1 db horgászbottal! Halőreink a horgászatra alkalmas eszközöket lefoglalták és kezdeményezték szabálysértési eljárás megindítását!

 

2022.03.25.-én I. Dominik a Borsodsziráki-tavon érvényes állami horgászjegy és területi engedély nélkül horgászott 1 db horgászbottal! Halőreink a horgászatra alkalmas eszközöket lefoglalták és kezdeményezték szabálysértési eljárás megindítását!

 

2022.03.25.-én T. János a Borsodsziráki-tavon érvényes állami horgászjegy és területi engedély nélkül horgászott 2 db horgászbottal! Halőreink a horgászatra alkalmas eszközöket lefoglalták és kezdeményezték szabálysértési eljárás megindítását!

 

2022.03.25.-én K. Alex a Kis-Sajó, felsőzsolcai szakaszán érvényes állami horgászjegy és területi engedély nélkül horgászott 1 db horgászbottal! Halőreink a horgászatra alkalmas eszközöket lefoglalták és kezdeményezték szabálysértési eljárás megindítását!